HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη στο ΕΚΗ από το ΠΑΜΕ

Σύσκεψη στο ΕΚΗ από το ΠΑΜΕ

Ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή της καλεί όλα τα σωματεία, τους φορείς και όλους τους εργαζόμενους σε πλατιά σύσκεψη τη Δευτέρα 13/03/2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Ναπολέοντα Σουκατζίδη» στο ΕΚΗ.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με θέμα την οργάνωση της πάλης το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

«Ετοιμάζουν νέα πλήγματα, αν δεν αντισταθούμε, αν δεν διεκδικήσουμε!

Να δυναμώσουμε την πάλη μας για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, κοινωνικές παροχές, για την κάλυψη των απωλειών μας, όλα όσα μας έκλεψαν, μας αφαίρεσαν, όλα όσα είναι δικαίωμά μας με βάση τον πλούτο που παράγουμε και τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Εδώ και τώρα να γίνει καθολικό αίτημα των εργαζόμενων η υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για άμεση επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751€ και των Κλαδικών Συμβάσεων με το πλαίσιο ταξικού κινήματος, με καθολική ισχύ και υποχρεωτικότητα.

Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην απεργία!

Να απαντήσουμε αγωνιστικά στην ένταση της εργοδοτικής τρομοκρατίας!

Έχουν στο στόχαστρο το χτύπημα των συνδικαλιστικών ελευθεριών, το δικαίωμα στην απεργία! Μαζί με τα νέα βάρβαρα μέτρα επιδιώκουν να θάψουν το δικαίωμα υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας με αγώνες, με κινητοποιήσεις, με αντίσταση. Χτυπούν τα σωματεία που παραμένουν, παρά τα προβλήματα που έχουν, δύναμη των εργατικών – συνδικαλιστικών αγώνων.

Να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!

Συσπείρωση με το ΠΑΜΕ! Οργάνωση στα σωματεία μας!

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην εγκαταλείψουν τα δικαιώματά τους. Να μην παραιτηθούν από το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, στη σταθερή εργασία, στην ασφάλιση. Να δυναμώσουν την οργάνωσή της σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς. Να αλλάξουν τους αρνητικούς συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα απομονώνοντας τους ανθρώπους της εργοδοσίας που βρίσκονται στις γραμμές της εργατικής τάξης. Να ηττηθεί η στρατηγική του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού. Είναι γραμμή ήττας, ενσωμάτωσης, υποταγής!

Η λύση και η δύναμη βρίσκεται στον οργανωμένο ταξικό αγώνα, στη συμμαχία, στην πάλη για την υπεράσπιση του δίκιου μας, για την αναπλήρωση των απωλειών, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Η πραγματική ελπίδα βρίσκεται στη σύγκρουση με όσους μας στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, μας θέλουν στην ανέχεια, στη ζωή με ψίχουλα, στη σύγχρονη σκλαβιά!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ!

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ – ΕΚΤΙΜΑΜΕ – ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Όλοι στη ευρεία σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Δευτέρα 13/03/2017 στις 19:00 στην αίθουσα «Ναπολέοντα Σουκατζίδη» στο ΕΚΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση