HomeHL-9Αποστόλου για τα επεισόδια: Δεν είπα ότι τα έκαναν οι Κρητικοί, αλλά ξένα στοιχεία

Αποστόλου για τα επεισόδια: Δεν είπα ότι τα έκαναν οι Κρητικοί, αλλά ξένα στοιχεία

Νωρίτερα είχε μιλήσει για «συμπεριφορές τραμπούκων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε στοιχεία που βρίσκονται έξω από το χώρο των αγροτών και παρεισέφρυσαν στην κινητοποίηση τους απέδωσε ο υπουργός Γεωργίας τα επεισόδια που έγιναν το πρωί έξω από το υπουργείο και την χρήση τα δακ ρυγόνων από τα ΜΑΤ.

Μάλιστα ο κύριος Αποστόλου επέμεινε ότι δεν μπορούσε να δεχθεί όλους τους αγρότες στο γραφείο του γιατί όπως είπε σε περσινή αντίστοιχη κινητοποίηση απειλήθηκαν και ζωές υπαλλήλων του Υπουργείου.

«Εγώ δεν είπα ότι τα έκαναν αγρότες της Κρήτης. Είπα ότι αγρότες που φέρθηκαν τραμπούκικα εκμεταλλεύτηκαν τον δίκαιο αγώνα  των υπολοίπων. Είχαν παρεισφρύσει στοιχεία που δεν είχαν σχέση με το χώρο των αγροτών. Είμαστε ανοικτοί σε διάλογο με όλους τους αγρότες. Τους είπαμε ότι αν θέλετε αντιπροσωπεία να έρθει να μας δει. Μας είπαν ότι θα έρθουν 45 άτομα με κανάλια. Μία συνάντηση πήγε να μετατραπεί σε  κατάληψη. Μην κρυβόμαστε. Είπαμε ότι δεν θα το επιτρέψουμε γιατί πέρσι αντίστοιχη κινητοποίηση έφτασε  να απειλεί  τη ζωή των υπαλλήλων του υπουργείου. Είναι δυνατόν να το επιτρέψουμε αυτό; Γιαυτό και δεν τους αφήσαμε να ανέβουν πάνω.»

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση