HomeHL-SportsΚαλλονή ΟΦΗ 1-2

Καλλονή ΟΦΗ 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες κέρδισαν με 2-1 την Καλλονή, που διαμαρτύρεται για οφσάιντ στο γκολ του Ράντι στο 85′

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε την Κυριακή  ο ΟΦΗ, επικρατώντας με 2-1 της Καλλονής στον Ταρλά για τη 19η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Αυτό ήταν το τέταρτο σερί τρίποντο για τους Κρητικούς, που με 36 βαθμούς παραμένουν στην 4η θέση, αλλά απέχουν βέβαια πολύ από τους πρωτοπόρους Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Λέσβου δεν μπόρεσε να πάρει και τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο «σπίτι» της, μένοντας στη 15η θέση με 15 βαθμούς και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι Ηρακλειώτες ζήτησαν πέναλτι στο 18′ για χέρι του Ζουλιώτη μετά από γύρισμα του Χαντί μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Φωτιάς δεν υπέδειξε, ωστόσο, κάποια παράβαση και υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.

Έξι λεπτά αργότερα η ΑΕΛΚ άνοιξε το σκορ, με τον Λαμπράκη να εκτελεί φάουλ και τον Ευαγγελιδάκη με προβολή μέσα στην περιοχή να βρίσκει δίχτυα.

Το γκολ των Μυτιληνιών αφύπνισε τους Κρητικούς και τόσο στο 25′ ο Μάνος όσο και στο 28′ ο Χαντί δεν μπόρεσαν να προλάβουν την μπάλα την τελευταία στιγμή κι ενώ ήταν σε επίκαιρη θέση για να σκοράρουν.

Εντέλει, τη λύση για τον ΟΦΗ έδωσε ο Κώτσιος στο 37′, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαντί με πλασέ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα.

Ο πολύπειρος αμυντικός, πάντως, δεν πανηγύρισε το γκολ, σεβόμενος τη θητεία του στην Καλλονή και γι’ αυτό το λόγο κέρδισε και το χειροκρότημα των φιλάθλων των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 47′ ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Μητρόπουλου, ενώ τρία λεπτά αργότερα αντέδρασε αποτελεσματικά και σε κεφαλιά του Μάνου.

Στο 58′ το σουτ του Χαντί έφυγε λίγο άουτ, για να απαντήσει στις ευκαιρίες η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά στο 61′, όταν ο Σισέ σούταρε και ο Στρέζος πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση.

Τρία λεπτά αργότερα ο Χαντί βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το σουτ για να διώξει ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ, ενώ στο 68′ και με τις ευκαιρίες να είναι διαδοχικές στις δύο εστίες ο Στρέζος νίκησε στο τετ α τετ τον Σοφιάνη σε αντεπίθεση της Καλλονής.

Tελικά, το διπλό για τον ΟΦΗ ήρθε από το γκολ του Ράντι στο 85′, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο, με τους γηπεδούχους, πάντως, να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στο 88′ ο Παπαδόπουλος απέτρεψε το 1-3 σταματώντας τα διαδοχικά σουτ του Μάνου και του Πάγκαλου, ενώ στο 90’+3 ο Μάνος πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φωτιάς του Συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς τον Δόση του Συνδέσμου Αθηνών και τον Μπούξμπαουμ του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (68′ Σβόγιτς), Γιουκαρής (77′ Αγριμάκης), Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ (81′ Τριανταφύλλου), Σοφιάνης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ (70′ Πάγκαλος), Ράντι, Μητρόπουλος (56′ Όγκμποε).

Διαφήμιση
Διαφήμιση