HomeHL-9Στο Αστυνομικό Μέγαρο για τους πρόσφυγες μέλη του ΠΑΜΕ

Στο Αστυνομικό Μέγαρο για τους πρόσφυγες μέλη του ΠΑΜΕ

Ζήτησαν να ενημερωθούν για τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρέμβαση στην Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου πραγματοποίησαν εκλεγμένοι συνδικαλιστές από σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, από κοινού με γυναίκες από ομάδες της ΟΓΕ και Λαϊκές Επιτροπές, για τους 111 πρόσφυγες που είχαν μεταφερθεί εκεί νωρίτερα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ: «Από την ενημέρωση που ζήτησαν για τους όρους κράτησης τους, διαπίστωσαν ότι έχουν εξεταστεί από γιατρό και ότι είναι καλά στην υγεία τους. Εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους και μοίρασαν συμβολικά τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά.

Το επόμενο διάστημα τα σωματεία και οι εργαζόμενοι πρέπει να εντείνουν την εκδήλωση της ανθρωπιάς και αλληλεγγύης τους απέναντι στον άνεργο, τον φτωχό αλλά και τους πρόσφυγες. Έλληνες, πρόσφυγες και μετανάστες, ανεξάρτητα από φυλή-χρώμα-θρησκεία, έχουν κοινό συμφέρον να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στις αιτίες της προσφυγιάς και της μετανάστευσης, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την καπιταλιστική εκμετάλλευση».

pame-prosfyges

Διαφήμιση
Διαφήμιση