HomeHL-9Η κυβερνητική πολιτική βγάζει στο δρόμο φορείς των Χανίων

Η κυβερνητική πολιτική βγάζει στο δρόμο φορείς των Χανίων

Συλλαλητήριο από φορείς και την ΕΛΜΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συλλαλητήριο διοργανώνουν σήμερα φορείς και μέλη της ΕΛΜΕ Χανίων, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους απέναντι στην πολιτική που ασκεί η Κυβέρνηση σε σοβαρά ζητήματα, που πλήττουν όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Στο συλλαλητήριο καλούνται όλοι, εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι να δώσουν το παρών στο σημερινό συλλαλητήριο, διαμαρτυρόμενοι για τη σκληρή λιτότητα που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση, λαμβάνοντας σκληρά αντιλαικά μέτρα.

Το ραντεβού για το συλλαλητήριο έχει δοθεί στις 6.30 το απόγευμα στην πλατείας της Παλιάς Αγοράς στα Χανιά.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν: “Η Κυβέρνηση μέσα από έναν κυκεώνα δηλώσεων κάνει λόγο για επιτυχία προκειμένου να ενισχύσει το κλίμα αμηχανίας και αναμονής.

Ωστόσο η συμφωνία του eurogroup προβλέπει την πρωτοφανή πρακτική προνομοθέτησης μέτρων για μετά το 2018, αιματηρά πρωτογενή πλεονάσμα¬τα 3,5%, νέους φόρους ακόμα και για τους ανέργους, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, ιδιωτικοποιήσεις, ομαδικές απολύσεις και άλλα βάρβαρα μέτρα, που θα «εξειδικευτούν» από τα τεχνικά κλιμάκια, για την επιστροφή των οποίων «πάλεψε» η κυβέρνηση!

Ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ούτε μπορεί, ούτε θέλει να απαντήσει σε αυτή την επίθεση. Η συνάντηση του Παναγόπουλου με το ΔΝΤ στην Αμερική, δείχνει την κατάντια της ΓΣΕΕ του ΝΑΙ, το πόσο εχθρικά στέκεται στα συμφέροντα των εργαζόμενων”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση