HomeHL-9Χρώμα, διασκέδαση και κέφι καρναβαλιστών στο Ρέθυμνο

Χρώμα, διασκέδαση και κέφι καρναβαλιστών στο Ρέθυμνο

Νυχτερινή παρέλαση των ομάδων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Πλημμυρισμένο το Ρέθυμνο από χρώματα, μουσικές, ευφάνταστες στολές κυρίως όμως από παιδικά χαμόγελα και πολύ διάθεση για γλέντι σήμερα παραμονή του μεγάλου καρνάβαλου και της μαγευτικής όπως πολλοί χαρακτηρίζουν καρναβαλικής παρέλασης.

Χορός, διασκέδαση, κέφι γέλιο και πειράγματα κατά την παρέλαση των μικρών μασκαράδων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ενώ στο 3ο Γυμνάσιο έχει ξεκινήσει το πάρτι των παιδιών με γονείς, παιδιά και μαθητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη διασκέδαση και στην αισιοδοξία.

Η πόλη του Ρεθύμνου γεμάτη καρναβαλιστές επισκέπτες, μέσα σε πνεύμα δημιουργικό και ανέμελο, λόγω τον ημερών, γλεντάει κάτω από τα φώτα και τα ηχεία. Η επίπονη και επίμονη συνεργασία όλων για ένα ολόκληρο χρόνο έφερε και σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες τα αποτελέσματα που δικαίωσαν όλους όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση και το θεσμό του καρναβαλιού που το έχει φέρει πρώτο στην Κρήτη, γνωστό στην Ελλάδα και βραβευμένο διεθνώς.

Η πληρότητα των ξενοδοχείων έχει φέρει τα χαμόγελα στους επιχειρηματίες, όχι μόνο από την πλευρά της επιχειρηματικότητας, αλλά κυρίως γιατί οι χιλιάδες των επισκεπτών είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης και του νομού για το τουριστικό προϊόν και το χαρακτήρα της πόλης και των ανθρώπων της.

Σε μισή ώρα τα βραζιλιάνικα κρουστά Batala Creta θα ξεκινήσουν να δίνουν το σύνθημα για την Νυχτερινή Παρέλαση των ομάδων που στόχο έχει να ξεσηκώσει ακόμη περισσότερο την πόλη, ακόμη περισσότερο το καρναβαλικό πνεύμα καθώς επίσης να οδηγήσει Ρεθuμνιώτες και επισκέπτες, στην Πλατεία Μικρασιατών για τη Μεγάλη νυχτερινή συναυλία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η φωτογραφία είναι από το rethnews.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση