HomeΣΠΟΡ«Σκασμένος» ο Γιάννης Βλάχος

«Σκασμένος» ο Γιάννης Βλάχος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής του Αιγινιακού παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες.

Ο Αιγινιακός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ, αλλά βάσει της εικόνας του στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι παραπάνω, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ζούρκου.

Ο Γιάννης Βλάχος παραδέχθηκε ότι ο αντίπαλός του ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπορούσε να… χωνέψει την απώλεια και των τριών βαθμών.
«Δεν ξέραμε τι να πούμε στα παιδιά γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει. Να χάνουμε τόσες ευκαιρίες και να μην παίρνουμε τίποτα.

Θα συμφωνήσω με το Νίκο (σ.σ. Παπαδόπουλο) ότι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κάποια θεματάκια και παίζαμε και με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, ο ΟΦΗ έχασε μέτρα στο γήπεδο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ζούρκου.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΟΦΗ και τον φίλο μου το Νίκο τον Παπαδόπουλο», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση