Παρουσία της ιατροδικαστή Δέσποινας Νάθενα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Μάλια και δεύτερη αυτοψία στον πυθμένα του πηγαδιού όπου τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε ο σκελετός νεαρού άνδρα, μέσα σε περιφραγμένο οικόπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δεύτερη έρευνα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών έφερε στο φως λίγα ακόμη οστά τα οποία θα προστεθούν στα ευρήματα που έχουν ήδη συλλεχθεί προκειμένου να ολοκληρωθούν οι έρευνες για την ταυτοποίηση του σκελετού.

Το σύνολο των ευρημάτων θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα

Με αμείωτο ρυθμό και με ιδιαίτερη προσοχή συνεχίζονται τόσο από την πλευρά της αστυνομίας όσο και των ιατροδικαστών οι έρευνες για την ταυτοποίηση του σκελετού που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στον πάτο του πηγαδιού σε περιφραγμένο χωράφι στην περιοχή των Μαλίων.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις, όπως έγραψε νωρίτερα το cretapost παραπέμπουν στη λύση της μυστηριώδους εξαφάνισης με ιδιαίτερα τραγικό τρόπο του νεαρού Βρετανού Στίβεν Κουκ, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 12 χρόνια την πρώτη ημέρα των διακοπών του στην περιοχή των Μαλίων.

Για την πορεία των ερευνών ενημερώνεται συνεχώς το προξενείο της Βρετανίας και οι συγγενείς του Κουκ, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης από τα οστά που εντοπίστηκαν με γενετικό υλικό που είχε συλλεχθεί από τους γονείς του νεαρού τουρίστα την περίοδο της εξαφάνισής του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση