HomeΚΡΗΤΗΟι φοροτεχνικοί έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Οι φοροτεχνικοί έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας στον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες γλεντιού και ξεγνοιασιάς μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και το … γριφώδες επάγγελμα που υπηρετούν, πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο «Αραμπάς» στον Καρτερό οι φοροτεχνικοί του νομού Ηρακλείου, με αφορμή τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του συλλόγου.

Το πάρτι αυτό θα μείνει αλησμόνητο για όλους όσοι το έζησαν, αφού κατά γενική ομολογία, ο αποκριάτικος χορός γνώρισε τεράστια επιτυχία. Όπως μαθαίνουμε, δεν υπήρξε ούτε ένας από τους συμμετέχοντες που να μην σηκωθεί στην πίστα να χορέψει, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το κέφι να ξεχειλίζει.

Τους φοροτεχνικούς του νομού Ηρακλείου τίμησαν με την παρουσία τους επιχειρηματίες, συνεργάτες τους από την Εφορία, φίλοι και συγγενείς όπως επίσης συνάδελφοί τους εκπρόσωποι των συλλόγων φοροτεχνικών από τους άλλους νομούς της Κρήτης.

Το γλέντι ξεκίνησε νωρίς με παραδοσιακή κρητική μουσική που διήρκεσε έως τα μεσάνυχτα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ελαφρολαϊκό πρόγραμμα που στην κυριολεξία απογείωσε το κέφι και ξεσήκωσε τους πάντες στην πίστα.

Όσον αφορά στις αποκριάτικες εμφανίσεις, οι μασκαράτες ήταν τόσο επιτυχημένες, που αναπόφευκτα υπήρξε διαγωνισμός για τις τρεις καλύτερες μεταμφιέσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση