HomeΚΡΗΤΗΣτο επίκεντρο η υλοποίηση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Στο επίκεντρο η υλοποίηση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Σύσκεψη στον Δήμο Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η βέλτιστη προετοιμασία και ο συντονισμός από πλευράς των δημοτικών υπηρεσιών για τις ενέργειες που απαιτούνται για την αποτελεσματική υλοποίηση του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, τέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο Δήμο Πλατανιά με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ι. Μαλανδράκη και υπό το συντονισμό του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Γαβριήλ Κουρή.

Στη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Πλατανιά και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι Προϊστάμενοι των υπηρεσιών του Δήμου, συζητήθηκαν ζητήματα οργανωτικού και τεχνικού χαρακτήρα όπως π.χ. η εξειδίκευση των έργων/δράσεων που θα υλοποιηθούν μέσω του προγράμματος, η διασφάλιση των αναγκαίων μέσων για την εκτέλεση των προβλεπόμενων δράσεων κ.α., και με δεδομένο ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται από τον ΟΑΕΔ η δημοσιοποίηση του τελικού Πίνακα Κατάταξης των ωφελουμένων του προγράμματος.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Γ. Κουρή «ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, έχει σχεδιάσει την υλοποίηση 20 συνολικά έργων και δράσεων τοπικού χαρακτήρα με κοινωφελή πρόσημο, χωρισμένους σε 5 θεματικούς τομείς παρέμβασης (Λειτουργική αναβάθμιση υπηρεσιών του Δήμου, Ενίσχυση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Περιβαλλοντικές Βελτιώσεις, Παρεμβάσεις σε υποδομές κοινής ωφέλειας και κοινόχρηστων χώρων και Παρεμβάσεις σε Κτιριακές Κοινωνικές Υποδομές) για τις οποίες προβλέπεται – μέσω του προγράμματος – η ενίσχυση του Δήμου με 46 άτομα πλήρους απασχόλησης, διαφόρων ειδικοτήτων και η οποία αναμένεται να συμβάλει – αν μη τι άλλο – στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς τους πολίτες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση