HomeΕΛΛΑΔΑΠολάκης σε αγρότες: Σας κατανοώ αλλά «δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο του κράτους»

Πολάκης σε αγρότες: Σας κατανοώ αλλά «δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο του κράτους»

Παρευρέθηκε σε εγκαίνια ΜΕΘ στην Κατερίνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ότι κατανοεί τα προβλήματά τους, αλλά και ότι η ελληνική κυβέρνηση «δουλεύει» με στόχο την επίλυσή τους, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, στην αντιπροσωπεία αγροτών και κτηνοτρόφων της Κατερίνης, που σήμερα μετέβησαν με τρία τρακτέρ στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής, προκειμένου μετά την τελετή εγκαινίων της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας να του επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Τονίζοντάς τους ότι ο και ο ίδιος κατάγεται από αγροτική οικογένεια και σέβεται τον κόπο τους, ο Παύλος Πολάκης υποσχέθηκε στην αντιπροσωπεία των αγροτών της Κατερίνης, ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση και θα κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων τους. Μεταξύ άλλων πάντως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε «δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο του κράτους».

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης Γιώργος Χαρισόπουλος, η συνάντησή τους διήρκησε περίπου ένα 15λεπτο και έγινε σε πολύ καλό κλίμα, «γεγονός που με ξάφνιασε γιατί ο Παύλος Πολάκης έχει δείξει ότι είναι οξύθυμος».

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χαρισόπουλος απαντώντας σε σχετική μας ερώτηση, τόνισε ότι οι συμμετέχοντες στο μπλόκο της αερογέφυρας Κατερίνης, που στήθηκε στις 28/1, δεν προτίθενται να προβούν σε αποκλεισμούς δρόμων, ενώ στα πλάνα τους είναι οι συμβολικοί αποκλεισμοί εφορίας και τραπεζών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση