HomeHL-9Διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου ο Σήφης Κανακουσάκης

Διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου ο Σήφης Κανακουσάκης

Τι γίνεται με τους άλλους νομούς του νησιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τις προαγωγές και τις αποστρατείες των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίστηκαν τη Δευτέρα οι ετήσιες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Στο βαθμό του ταξιάρχου προήχθη ο Σήφης Κανακουσάκης και αναλαμβάνει το τιμόνι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ως Διευθυντής.

Πρόκειται για έναν αξιωματικό, που έχει περάσει από αρκετές μάχιμες υπηρεσίες όπως την Κρατική Ασφάλεια και το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, επιδεικνύοντας κάθε φορά αποτελεσματικότητα και εργατικότητα.

“Ήρεμη δύναμη”, καταφέρνει με σκληρή δουλειά και μελετημένες κινήσεις να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε υπόθεση έχει κληθεί να φέρει εις πέρας.

Επίσης στο βαθμό του ταξιάρχου προήχθη και ο Αντώνης Ρουτζάκης, ο οποίος υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου, ως Διευθυντής του νομού.

Ωστόσο η επιτυχημένη μέχρι τώρα πορεία του στη θέση αυτή, αποτέλεσε εχέγγυο για την παραμονή του στη θέση για ακόμη έναν χρόνο.

Όσον αφορά στους άλλους νομούς, αναμένονται οι τοποθετήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών, ώστε να ανακοινωθούν επίσημα ποιοι αναλαμβάνουν τα ηνία των διευθύνσεων αστυνομίας σε Χανιά και Λασίθι.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Αστυνομίας Λασιθίου Μανόλης Πετάσης προήχθη στο βαθμό του ταξιάρχου και αποστρατεύτηκε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση