HomeHL-9Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – Αναβαθμίζεται ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – Αναβαθμίζεται ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Αναλαμβάνει καθήκοντα επιτελάρχη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο μετά τις 9 το πρωί ξεκίνησαν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με την αρχή να γίνεται από τους τέσσερις αντιστράτηγους (υπαρχηγό, επιτελάρχη και επιθεωρητές νότιας και βόρειας Ελλάδος).

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο αντιστράτηγος Γιάννης Διαμαντόπουλος είναι τελικά η επιλογή του ανώτατου συμβουλίου κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ. για αποστρατεία.

Μετά την εξέλιξη αυτή, νέος υπαρχηγός ορίζεται ο Άρης Ανδρικόπουλος ενώ ο Κρητικός αντιστράτηγος, Μιχάλης Καραμαλάκης – που μέχρι πρότινος ήταν επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδος – αναβαθμίζεται καθώς αναλαμβάνει καθήκοντα επιτελάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η συγκεκριμένη αναβάθμιση του Μιχάλη Καραμαλάκη είναι αποτέλεσμα των ενεργειών που έκανε ο αντιστράτηγος ως επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος στον τομέα του προσφυγικού. Υπενθυμίζουμε, ότι μέσα σ’ ένα 24ωρο η Ειδομένη «άδειασε» από μετανάστες μετά από συντονισμένες ενέργειες υπό την καθοδήγηση του κ. Καραμαλάκη.

Με τους χειρισμούς λοιπόν στο συγκεκριμένο ζήτημα , επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι συνεχίζει την αξιόλογη πορεία του ως ικανότατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που “μάχεται” καθημερινά για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Επιθεωρητής της Νότιας Ελλάδος τοποθετείται ο – μέχρι πρότινος διοικητής της αντιτρομοκρατικής – Αντώνης Μπάκας και Επιθεωρητής της Βόρειας Ελλάδος αναλαμβάνει ο κ. Δραγατάκης.

Η συνέχεια των… κρίσεων

Μετά τους αντιστράτηγους σειρά έχουν οι κρίσεις των υποστράτηγων οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν από στιγμή σε στιγμή.

Στην Κατεχάκη αναμένεται η άφιξη του νέου πλέον επιτελάρχη, Μιχάλη Καραμαλάκη, προκειμένου να συσταθεί τον συμβούλιο υπό τον αρχηγό και νέο νέο υπαρχηγό κ. Ανδρικόπουλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση