HomeHL-EconomyΘεοχαρόπουλος: Η αξιολόγηση δεν κλείνει μέσα στο μήνα, εκτός και αν η κυβέρνηση αποδεχθεί τα πάντα

Θεοχαρόπουλος: Η αξιολόγηση δεν κλείνει μέσα στο μήνα, εκτός και αν η κυβέρνηση αποδεχθεί τα πάντα

«Υπογράφουν τα πάντα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η κυβέρνηση κάνει τον νταή, αλλά στο τέλος υπογράφει τα πάντα. Τα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τη χώρα μας» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Θανάσης Θεοχαρόπουλος στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι «η αξιολόγηση δεν πρόκειται να κλείσει εντός Ιανουαρίου, εκτός και αν η κυβέρνηση αποδεχθεί τα πάντα. Οι εκλογές δεν είναι λύση κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά θα οδηγηθούμε εκ των πραγμάτων σε εκλογές, αφού ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν θέλουν κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι «πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μην κλείσει η αξιολόγηση,με τον Τσίπρα να αμφιταλαντεύεται τον αν θα πάει σε εκλογές το 2017 ή θα παραμείνει στην κυβέρνηση μέχρι το τέλος της 4ετίας».

Για τις νέες προσχωρήσεις πολιτικών στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε «ότι η ΔΗΣΥ είναι τρίτη δύναμη στη Βουλή και πρέπει να υπάρξει ένας ενιαίος φορέας κεντροαριστεράς,βάζοντας στην άκρη προσωπικές αντιπαραθέσεις του παρελθόντος».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση