HomeCity GuideΠλούσιες και σήμερα οι εκδηλώσεις στο Ηράκλειο

Πλούσιες και σήμερα οι εκδηλώσεις στο Ηράκλειο

Σε χώρους του Δ. Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται σήμερα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη του Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα για τους χώρους εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου έχει ως εξής:

(Κινηματοθέατρο «Αστόρια») 20:00 Το «ΩΔΕΙΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» παρουσιάζει τη μεγάλή χριστουγεννιάτικη συναυλία του «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016»

(Θεατρικός Σταθμός) 20.00 Η Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου εύχεται Καλά Χριστούγεννα με… τον τρόπο της!

(Βασιλική του Αγίου Μάρκου) 20:30 Το Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου παρουσιάζει παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα «Καλήν εσπέραν άρχοντες».

Παράλληλα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» στην Πλατεία Ελευθερίας: O ΛΑΜΨΗ 92,9 στο Χριστουγεν¬νιάτικο Κάστρο. «Ένα δέντρο γεμάτο τρόφιμα» Φιλανθρωπική δράση από τον Λάμψη 92,9. Συγκέντρωση τροφίμων που θα διατεθούν στο Δημοτικό Παντοπωλείο Ηρακλείου. 11:00 Θεατρικό δρώμενο. Ζάννειο Εκπαιδευτήριο.

17:00 Οι φούρνοι-Ζαχαροπλαστεία ΖΑΧΑΡΙΑΣ και ο Λάμψη 92,9, κατασκευάζουν και κερνάνε μαζί με τα παιδιά, τα γλυκά των Χριστουγέννων”! 17:00 Παπίτο Κλόουν, Αγώνες με ποδήλατα…μην ξεχάσετε το ποδήλατό σας! – Θεατρικό δρώμενο από το Νηπιαγωγείο του σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας.

18:00 Εκδόσεις «Ίτανος»: παρουσίαση παραμυθιού «Το αστέρι της Βηθλεέμ» του Γιάννη Πανταγιά. – Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου – Χειροτεχνίες. – Ωδείο Δήμου Ηρακλείου: τάξη αρμονίου- Λεωνίδα Πεπονάκη, τάξη πιάνου – Νίκου Κοκκίνη, τάξη τραγουδιού – Αμάντας Κριτσωτάκη.

18.30 Ελάτε να χορέψουμε σε Χριστουγεν¬νιάτικους ρυθμούς με την Σχολή Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΠΕΝΑΡΔΗ, παρέα με τον Λάμψη 92,9! -Φλώρα Ρουμελιώτη, Ζωγραφική.

19:00 Εργαστήριο Γαστρονομίας με τον Σεφ Χρήστο Λάππα. 20:30 Συναυλία έντεχνης μουσικής με το σχήμα «Νότιοι Άνεμοι» – Γιώργος Παντερής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση