HomeHL-9Χιλιάδες  Αγιοβασίληδες θα «πλημμυρίσουν» τα Χανιά

Χιλιάδες  Αγιοβασίληδες θα «πλημμυρίσουν» τα Χανιά

Ήδη μετρά αντίστροφα το Santa Run

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χιλιάδες  Άγιοι Βασίληδες αναμένεται να «πλημμυρίσουν» και φέτος την πόλη των Χανίων για το Santa Run που διοργανώνεται για 6η χρονιά.

Με σύνθημά τους «Όλοι μαζί μπορούμε φέτος να κάνουμε τα Χανιά πιο χαρούμενα, πιο ζωντανά, πιο ανθρώπινα και πιο γιορτινά από ποτέ!» οι διοργανωτές καλούν τους Κρητικούς να πάρουν μέρος στη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση της πόλης.

Φέτος ο Άγιος Βασίλης θα έρθει στα Χανιά στις 26 Δεκεμβρίου και ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, την Τρίτη στις 6 το απόγευμα θα εγκαινιαστεί «το Σπίτι του Santa Run, που όπως τονίζουν οι διοργανωτές, «δεν είναι μόνο ο τόπος όπου δηλώνουμε συμμετοχή για τη μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης, αλλά ένας πολύ όμορφος γιορτινός χώρος, φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, όπου θα εκτυλιχθούν διάφορα γιορτινά δρώμενα και από όπου θα μπορείτε να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα δωράκια και ενθύμια για εσάς και για τους φίλους σας».

Το πάρτι θα έχει πολλή μουσική και εκπλήξεις.

Το Santa Run «στόλισε» μπαλόνια στο γήπεδο Περιβολίων

«Μύρισαν» Χριστούγεννα στο γήπεδο των Περιβολίων καθώς πολλοί Άγιοι Βασίληδες «εισέβαλαν» στο χώρο στο περιθώριο του αγώνα Πλατανιάς-Πανιώνιος.

Στόλισαν το γήπεδο με δεκάδες μπαλόνια, μοίρασαν δώρα  και γλυκίσματα στους φιλάθλους και οι Freak Tones με τη συνδρομή του Μεντζέλου τραγούδησαν για πρώτη φορά το τραγούδι που θα… συνοδεύσει το 6ο Χανιά Santa Run που φέτος θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου.

Έκοψαν κλήσεις

Σήμερα το πρωί η ομάδα εθελοντών της Red Action του Santa Run ξεχύθηκε στους δρόμους των Χανίων για να… κόψει κλήσεις σ’ αυτούς που πάρκαραν παράνομα.

Τα ξωτικά θα βγαίνουν στους δρόμους απροειδοποίητα μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου και θα… μοιράζουν κλήσεις σε όλους τους ασυνείδητους οδηγούς που παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων, κλείνουν ράμπες για ΑμεΑ, και κάνουν ό,τι μπορούν για να δυσκολέψουν την ζωή των συμπολιτών τους όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

santa-run-klhseis1 santa-run-klhseis2 santa-run-klhseis3

Διαφήμιση
Διαφήμιση