HomeΚΡΗΤΗΜε προσδοκίες από τον εμπορικό κόσμο αρχίζουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Με προσδοκίες από τον εμπορικό κόσμο αρχίζουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρεμιέρα κάνουν την ερχόμενη Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016 οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του φθινοπώρου, στην αγορά του Ηρακλείου και των άλλων πόλεων της Κρήτης. Στην ουσία πρόκειται για ένα δεκαήμερο εκπτώσεων, από το οποίο οι έμποροι προσδοκούν να δουν τον τζίρο τους να αυξάνεται, μολονότι οι καταναλωτές τα τελευταία χρόνια, λόγω των αυξημένων τους υποχρεώσεων και της οικονομικής κρίσης περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου 2016 και οι έμποροι σε τοπικό επίπεδο ετοιμάζονται να προσφέρουν στους καταναλωτές θελκτικές προσφορές και μειωμένες τιμές σε ποσοστά που θα φθάνουν το 50%.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για τους εμπόρους που επιθυμούν να τα λειτουργήσουν.

Οι ενδιάμεσες αυτές εκπτώσεις είναι η τελευταία εκπτωτική περίοδος του φετινού χρόνου, ενώ υπενθυμίζεται πως οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν και φέτος αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και πιο συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου 2017 ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση