HomeΚΟΣΜΟΣΘύμα σεξουαλικής επίθεσης μια 11χρονη -Της επιτέθηκαν τρία αγόρια κάτω των 10 ετών

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης μια 11χρονη -Της επιτέθηκαν τρία αγόρια κάτω των 10 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενα πρωτόγνωρο περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης σε ένα 11χρονο κορίτσι από αγόρια κάτω των 10 ετών καταγράφηκε σε ένα νεκροταφείο στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον Guardian το περιστατικό έγινε το μεσημέρι κατά τη διάρκεια μιας κηδείας στο κοιμητήριο Teddington.  Η 11χρονη διέσχιζε το νεκροταφείο με μια φίλη της και κατευθυνόταν προς το σπίτι της. Ξαφνικά τρία αγόρια τις πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις.

Η φίλη του κοριτσιού έφυγε τρέχοντας και τα τρία αγόρια άρχισαν να χαϊδεύουν και να φιλούν την 11χρονη σε διάφορα σημεία του κορμιού της.

Για καλή της τύχη εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε ένας άνδρας με το ποδήλατο του. Ο άγνωστος έβαλε τις φωνές και τα αγόρια τράπηκαν σε φυγή.

«Το θύμα ταράχτηκε πολύ από την επίθεση, που έλαβε μάλιστα χώρα μέρα μεσημέρι. Καλούμε οποιονδήποτε ήταν στο κοιμητήριο Teddington την ώρα του περιστατικού να καλέσει στο τοπικό του αστυνομικό τμήμα για να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τα αγόρια το συντομότερο δυνατόν», ανακοίνωσε εκπρόσωπος των βρετανικών αρχών.

Η αστυνομία αναζητά τα τρία αγόρια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανήλικοι φορούσαν μπλε κουστούμια, ήταν ξανθοί ή καστανοί και κατά πάσα πιθανότητα είχαν παρευρεθεί στην κηδεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ούτε ο άνδρας με το ποδήλατο που επενέβη ώστε να σταματήσει η επίθεση, του οποίου η μαρτυρία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση