HomeΣΠΟΡΜε το δεξί ο Ερμής Ζωνιανών

Με το δεξί ο Ερμής Ζωνιανών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί κέρδισαν με 1-0 τη Θύελλα Ραφήνας

Όπως τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα ξεκίνησε και το φετινό ο Ερμής Ζωνιανών, δηλαδή με νίκη… Οι Κρητικοί το απόγευμα της Κυριακής (11/9) επικράτησαν με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας στο πλαίσιο του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η μεγάλη ευκαιρία, πάντως, για να ανοίξει το σκορ χάθηκε από τους φιλοξενούμενους στο 30′, αφού κέρδισαν πέναλτι. Ο Χαρακτίδης ανέλαβε την εκτέλεση και ο Κόλλιας απέκρουσε.

Δύο λεπτά αργότερα τα πάντα έγιναν ακόμα χειρότερα για την ομάδα της Ραφήνας, αφού ο Τοπούζης βρήκε δίχτυα κάνοντας το 1-0. Έτσι το άγχος έφυγε από τους γηπεδούχους, οι οποίοι στη συνέχεια δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα.

Στο 70′ ο Ζέκιο έχασε μία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντούνης απέκρουσε σωτήρια με το κεφάλι πλασέ του Τοπούζη για το 2-0.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Πουλάκης (73′ Σκουτέλης), Φαμπίνιο (86′ Ανδρεαδάκης), Σεχολάρι, Τοπούζης, Πασιαλής (64′ Προβιδάκης).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Γκίκας (82′ Μπουντάκης); Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Δημητρίου (55′ Παναγιωτόπουλος): Αράπης (55′ Βαζέχα), Ανδρεαδάκης, Ζέκιο