HomeΣΠΟΡΧωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο ο ΟΦΗ – Μπήκε ο Κοιλιάρας

Χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο ο ΟΦΗ – Μπήκε ο Κοιλιάρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς φιλικό παιχνίδι θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για τον ΟΦΗ, μετά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Αχαρναικό. Σε αυτήν την απόφαση κατέληξε το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, θα προπονηθούν και το Σαββατο το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ο Νίκος Νιόπλιας τους έδωσε ρεπό την Κυριακή , για να ξεκουραστούν.

kiliarasΜπήκε ο Κοιλιάρας

Ο Γιάννης Κοιλιάρας ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, μπήκε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχαρναικό για το Κύπελλο Ελλάδος (Σάββατο 10/9, 5.30μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ για το παιχνίδι αυτό, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κομεσίδη, Μπουρσέλη και Μπολάκη, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αχαρναικό, ολοκληρώνεται με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (9/9) το απόγευμα (5.30μμ), μετά το τέλος της οποίας ο προπονητής του ΟΦΗ, θα ανακοινώσει και την αποστολή, για την αναμέτρηση.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση