HomeΚΡΗΤΗΠένθος για τον πρώην αντιδήμαρχο Ιεράπετρας Μ. Μαστοράκης

Πένθος για τον πρώην αντιδήμαρχο Ιεράπετρας Μ. Μαστοράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας από τον θάνατο του πρώην δημοτικού συμβούλου και αντιδήμαρχου Μανώλη Μαστοράκη.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος από το 1991 έως και το 2006 και αντιδήμαρχος επί σειρά ετών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας μετά την είδηση του θανάτου του Μανώλη Πέτρου Μαστοράκη κατά τη διάρκεια τακτικής συνεδρίασής του, αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα:

«Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εκλεκτού μας συμπολίτη και πρώην Αντιδημάρχου Ιεράπετρας, Μανώλη Πέτρου Μαστοράκη. Ενός εκλεκτού μέλους της τοπικής κοινωνίας μας και ενός εξαίρετου ανθρώπου που υπηρέτησε με σθένος και αξιοπρέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ως Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Μανώλης Μαστοράκης πορεύτηκε με εντιμότητα στον επαγγελματικό του βίο και στον στίβο της Αυτοδιοίκησης και διακρίθηκε για την εργατικότητά του.

Κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, ενώ υποστήριξε ενεργά την αναπτυξιακή πορεία και την πρόοδο του τόπου του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατό του αποφασίζει την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.

Ως ακολούθως αποφασίζει:

– Να εκφράσει την θλίψη του για την απώλεια του εκλεκτού συμπολίτη και πρώην Αντιδημάρχου Μανώλη Π. Μαστοράκη, που με την προσωπική και την πολιτική του προσφορά τίμησε το Δήμο και την κοινωνία μας.

– Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένειά του και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα.

– Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

– Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση