HomeΚΡΗΤΗΠαντρεύτηκε ο «Βασιλιάς της σοκολάτας» – Ο πολυτελής γάμος στο Ρέθυμνο

Παντρεύτηκε ο «Βασιλιάς της σοκολάτας» – Ο πολυτελής γάμος στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3Ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς έγινε στην Κρητή, με τον «Βασιλιά της Σοκολάτας» να παντρεύεται την αγαπημένη του.

Με ένα γάμο «υπερπαραγωγή» παντρεύτηκε στο Γεράνι της Κρήτης ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κυπαρισσάκης την εκλεκτή της καρδιάς του Νάνσυ Τσιγαρά. Ο ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων Max Perry οργάνωσε ένα πάρτυ που κράτησε 4 μέρες και ξεκίνησε με ένα μεγάλο τραπέζι στο σπίτι του κουμπάρου του και επί χρόνια φίλου του Νίκου Ζωιδάκη.
Φαγητό μουσική και κρητική φιλοξενία ήταν αρκετά για να περάσουν αξέχαστες στιγμές οι 150 καλεσμένοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το βράδυ πριν το γάμο στο σπίτι του Νίκου Ζωιδάκη με τον χορό που κρατούσε «γερά» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την επόμενη βραδιά στο ξενοδοχείο Vantaris Palace που διέμεναν όλοι οι καλεσμένοι στήθηκε ένα τρικούβερτο κρητικό γλέντι με ψησταριές που έψηναν από νωρίς το απόγευμα ενώ χορευτές «παρέσυραν» στο χορό μικρούς και μεγάλους. 

Ο κουμπάρος Νίκος Ζωιδάκης και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν άφησαν στιγμή χωρίς να κανουν πειράγματα στο γαμπρό. 

Σε ενα υπέροχο εκκλησάκι της Παναγίας… δίπλα από τη θάλασσα έγινε ο γάμος με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν το άγριο τοπίο με τον άνεμο και τα κύμματα να δίνουν τη δική τους πινελιά.

Μετά το γάμο ακολούθησε η δεξίωση σε ένα από τα ποιο γνωστά παραθαλάσσια κέντρα του Ρεθύμνου με το ζευγάρι να κάνει εντυπωσιακή είσοδο.

Η εννιαόροφη τούρτα σχεδιάζονταν για δύο μήνες στο κεντρικό κατάστημα Max Perry και ήταν έκπληξη του γαμπρού στην νύφη αφού εκείνη δεν είχε ιδέα για το τελικό αποτέλεσμα.521

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση