HomeΣΠΟΡΝίκος Νιόπλιας: «Ο Βουό θα μας βοηθήσει πολύ»

Νίκος Νιόπλιας: «Ο Βουό θα μας βοηθήσει πολύ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πατρίκ Βουό θα βοηθήσει σημαντικά τον ΟΦΗ, όταν θα είναι 100% έτοιμος, ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον Πανθηραικό (1-1).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, δεν έκρυψε την ενόχληση του για την εικόνα κάποιων παικτών στο φιλικό.

Οπως είπε «το πρώτο ηίχρονο δεν ήταν ούτε προπόνηση. Ηταν παρωδία. Οι παίκτες αυτοί που έπαιξαν σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να έχουν πιο πολύ πάθος για να μπούν στην ενδεκάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα. Στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε κάποια καλά πράγματα. Προσπαθήσαμε περισσότερο».

Για την ειικόνα του Βουό, ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε πως «ο Βουό είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι δυνατός και έχει εμπειρία. Οταν είναι 100% έτοιμος θα μπορέσει να δώσει περισσότερα. Θα αργήσει λίγο, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ».

Για το αν είναι καλό για τον ΟΦΗ, το γεγονός ότι αναβλήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου με τον Αχαρναικό, ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε πως «και να παίζαμε δε θα είχαμε πρόβλημα. Ημασταν έτοιμοι και για αυτό».

«Ο ΟΦΗ θα πρωταγωνιστήσει στην Football league»

 

Ο προπονητής του Πανθηραικού Μανόλης Παπαματθαιάκης, τόνισε πως «ευχαριστούμε τον ΟΦΗ, που μας έδωσε τη δυνατότητα, για ένα τέτοιο φιλικό. Ο ΟΦΗ έχει κάνει μια δυνατή ανταγωνιστική ομάδα και αρκετά παιδιά δεν έπαιξαν σήμερα. Θα είναι μέσα στους διεκδικητές της ανόδου».

Για την εικόνα της ομάδας του, ανέφερε ότι «ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, μεγαλύτερης κατηγορίας. Είμαι ευχαριστημένος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση