HomeΚΡΗΤΗΔεύτερη ημέρα ακροβατικών καταδύσεων – Συνεχίζεται το Cliff Diving

Δεύτερη ημέρα ακροβατικών καταδύσεων – Συνεχίζεται το Cliff Diving

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δεύτερη ημέρα σήμερα συνεχίζονται οι ακροβατικές καταδύσεις στον Άγιο Νικόλαο.

Σήμερα αναμένεται, μεταξύ άλλων, να αναβιώσουν οι αγώνες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στη Λίμνη, που ήδη από τη δεκαετία του 1960 αποτελούσε την πρώτη φυσική «πισίνα» καταδύσεων και ναυταθλητικών δραστηριοτήτων.

Υπερθέαμα που ξεπέρασε κάθε προσδοκίες

Κάθε προσδοκίες ξεπέρασε η πρώτη ημέρα του υπερθεάματος «Agios Nikolaos Cliff Diving Show» που ξεκίνησε χθες στη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

CLIFF

Η διοργάνωση που τείνει να καταστεί θεσμός και πόλος έλξης για την πόλη του Λασιθίου τράβηξε το ενδιαφέρον ντόπιων αλλά και τουριστών, καθώς κορυφαίοι αθλητές στις καταδύσεις από όλον τον κόσμο, έδειξαν τις ικανότητες και τη δεξιοτεχνία τους, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τον θαυμασμό.

https://www.youtube.com/watch?v=S8CQqY0NNvo

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, οι κορυφαίοι αθλητές καταδύσεων, όλοι τους μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καταδύσεων, πραγματοποίησαν το πρόγραμμα της επίσημης προπόνησης βουτώντας από την εξέδρα καταδύσεων, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

Ειδικός προσκεκλημένος στη χθεσινή πρώτη εκδήλωση ήταν ο Νικόλαος Συρανίδης, χρυσός ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα της Αθήνας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση