HomeΚΡΗΤΗΠάρτι στο… twitter για τον Μουζάλα και τους πρόσφυγες στην Κρήτη

Πάρτι στο… twitter για τον Μουζάλα και τους πρόσφυγες στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάρτι κάνουν οι χρήστες στο twitter μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα για τους πρόσφυγες που αναμένεται να φτάσουν στην Κρήτη.

Ο κ. Μουζάλας σε συνέντευξή του διάψευσε την μεταφορά μεταναστών από το Βερολίνο στην Κρήτη καθώς τόνισε – για μία ακόμα φορά – πως οι πρόσφυγες θα μεταφερθούν στο νησί από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι χρήστες του twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός με κάποιους να κάνουν πολιτικές αναλύσεις ενώ άλλους να περιμένουν πώς και πώς την αντίδραση των Κρητικών όταν φτάσουν οι μετανάστες στο νησί.

Ειδική… μνεία έκαναν στο twitter και για την φράση του κ. Μουζάλα ότι «η Κρήτη δεν είναι εκλεκτή φυλή να μην δέχεται πρόσφυγες» με κάποιους να τον διορθώνουν λέγοντας πως «η Κρήτη δεν είναι φυλή αλλά… νησί» και κάποιους άλλους να σχολιάζουν με χιούμορ πως «ναι αλλά η Κρήτη ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ… έβγαλε Πολάκη».

Δείτε κάποια από τα χαρακτηριστικά tweets που συγκέντρωσε το cretapost:

TWEET PROSFYGES TWEET PROSFYGES1 TWEET PROSFYGES2 TWEET PROSFYGES3 TWEET PROSFYGES4 TWEET PROSFYGES5 TWEET PROSFYGES6 TWEET PROSFYGES7 TWEET PROSFYGES8 TWEET PROSFYGES9 TWEET PROSFYGES10 TWEET PROSFYGES11 TWEET PROSFYGES12 TWEET PROSFYGES13 TWEET PROSFYGES14 TWEET PROSFYGES15

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση