HomeΚΟΣΜΟΣΓαλλία: Χάος στα νοσοκομεία της Νίκαιας – Σε κρίσιμη κατάσταση πολλά παιδιά

Γαλλία: Χάος στα νοσοκομεία της Νίκαιας – Σε κρίσιμη κατάσταση πολλά παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εικόνες χάους και πανικού. Άνθρωποι τραυματισμένοι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά. Γιατροί και νοσηλευτές να δίνουν μάχη με το χρόνο και τις αντοχές τους για να βοηθήσουν όσους περισσότερους μπορούν.

Στο παιδιατρικό νοσοκομείο Lenval έχουν μεταφερθεί πολλά από τα παιδιά που τραυματίστηκαν κατά την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, το βράδυ της 14ης Ιουλίου, της Ημέρας της Βαστίλης, εθνικής γιορτής για τους Γάλλους, όταν Γαλλο-τυνήσιος τρομοκράτης έριξε στο πλήθος φορτηγό σκοτώνοντας 84 ανθρώπους και τραυματίζοντας εκατοντάδες άλλους.

gallia

Σύμφωνα με το Reuters, πολλά παιδιά που έχουν μεταφερθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο υποβάλλονται σε σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά τους.

Οι νοσοκομειακές αρχές κάνουν έκκληση στους πολίτες της Νίκαιας και όχι μόνο να πάνε στα νοσοκομεία για να δώσουν αίμα αφού υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

gallia1

Το χάος που επικράτησε τις πρώτες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία αποδεικνύει το γεγονός πως το προσωπικό των νοσοκομείων, όπου έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες, δηλώνουν ότι οι γιατροί δεν είχαν χρόνο για να κρατήσουν τα στοιχεία των τραυματιών, καθώς προτεραιότητά τους, ήταν να τους παρέχουν ιατρική βοήθεια.

makeleio3

Οι τραυματίες έχουν κατανεμηθεί επί τη βάσει του αριθμού της εισόδου τους στα νοσοκομεία, ενώ στη σκηνή της επίθεσης τα πτώματα έχουν καλυφθεί με λευκά σεντόνια.

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση