HomeΚΡΗΤΗ“Οικογενειακή επιχείρηση” είχαν κάνει… τις κλοπές – Άρπαζαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους

“Οικογενειακή επιχείρηση” είχαν κάνει… τις κλοπές – Άρπαζαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση και μάλιστα οικογενειακή είχε στήσει μία οικογένεια ρομά στο Ηράκλειο με αντικείμενο… τις κλοπές.

Ο 60χρονος πατέρας και η 52χρονη μητέρα μαζί με την 22χρονη κόρη και τον ανήλικο γιο με συγκεκριμένη μέθοδο, δρούσαν το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αποσπώντας μικρά και μεγάλα ποσά, αλλά και αρπάζοντας ό,τι τύχαινε στο πέρασμα τους.

Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη τους και στην εξιχνίαση της παράνομης δραστηριότητας τους μετά από κλοπή, που διέπραξαν σε κατάστημα στο Ηράκλειο, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, είχαν αρπάξει το ποσό των 200 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι η οικογένεια είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές το προηγούμενο διάστημα, πάντα με την ίδια μεθοδολογία.

Συγκεκριμένα σε έρευνα που τους έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού, 12 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τρόφιμα και διάφορα άλλα αντικείμενα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.040 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Το ρόλο του τσιλιαδόρου στην οικογενειακή επιχείρηση είχε ο πατέρας, ενώ μητέρα και παιδιά αναλάμβαναν δράση με στόχο καταστήματα και σπίτια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση