HomeLife & StyleΑνοιξε το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών -46.000 σε λίστα αναμονής

Ανοιξε το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών -46.000 σε λίστα αναμονής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρώτο εστιατόριο στο οποίο μπορεί κάποιος να απολαύσει το φαγητό του εντελώς γυμνός, αν το επιθυμεί, άνοιξε τις πόρτες του χθες βράδυ στο Λονδίνο.

Το εστιατόριο γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία αφού σε λίστα αναμονής βρίσκονται ήδη 46.000 άνθρωποι.

ESTIATORIO GYMNOI1

Οι σερβιτόροι φορούν μόνο θάμνους στα… επίμαχα σημεία, τα πάντα είναι οργανικά, ενώ ακόμη και τα… μαχαιροπήρουνα μπορούν να φαγωθούν!

ESTIATORIO GYMNOI2

Ο ιδιοκτήτης τόνισε αρχικά πως η τοποθεσία του είναι μυστική, πως θα είναι ανοιχτό μόνο για τρεις μήνες, αλλά και πως ο στόχος του είναι οι πελάτες, όντας γυμνοί, να μπορέσουν να συγκεντρωθούν στο φαγητό και να εξερευνήσουν νέες γεύσεις.

ESTIATORIO GYMNOI3

Το… πρωτότυπο αυτό εστιατόριο, λοιπόν, που ονομάζεται Bunyadi, βρίσκεται στο Λονδίνο και δύο δημοσιογράφοι της Daily Mail έκαναν… μάχιμο ρεπορτάζ, αφού το επισκέφθηκαν όπως πρέπει, δηλαδή εντελώς γυμνοί.

Η 24χρονη Emily Hodgkin και ο 31χρονος James Dunn, δημοσιογράφοι της βρετανικής εφημερίδας πήγαν, είδαν και μοιράζονται τις εντυπώσεις τους, από το γεύμα των 69 λιρών αλλά και τον… περίγυρο!

Η Emily έκανε λόγο για «διονυσιακή ατμόσφαιρα» στο εσωτερικό του εστιατορίου, με την «αμφίεση» των σερβιτόρων να της θυμίζει κάτι από αρχαία Ελλάδα.

Ο James από την πλευρά του δήλωσε πως ένιωσε σαν Ρωμαίος αυτοκράτορας, αφού στην αρχή φορούσε μόνο μία λευκή ρόμπα και σανδάλια!

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση