HomeΚΡΗΤΗΚρήτη: ''Let's do it Χαρίλαε'' – Αυτή είναι η τρομερή γιαγιά με τις ατάκες της

Κρήτη: ''Let's do it Χαρίλαε'' – Αυτή είναι η τρομερή γιαγιά με τις ατάκες της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο μονόλογος της γιαγιάς μπροστά στον έκπληκτο παππού κάνει θραύση  – Η διαφήμιση της χρονιάς είναι γεγονός…

Tο βίντεο από την στο οποίο πρωταγωνιστές είναι μια φοβερή γιαγιά και ένας παππούς σε ένα γραφικό χωριό της Κρήτης!

Πρόκειται για την Μαρίκα και τον Χαρίλαο οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται ετοιμάζονται να ζήσουν ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο party, συναυλίες και εκδρομές αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα που έχουν συνήθως τα ζευγάρια της ηλικίας τους!

Το Video συγκέντρωσε ήδη χιλιάδες views στο σε μια εβδομάδα ενώ κοινοποιείται και ανεβαίνει συνεχώς από διάφορους χρήστες σκορπίζοντας γέλιο και θετική ενέργεια από την super Γιαγιά που δεν το βάζει κάτω με τίποτα!

Το «Καλοκαίρι στο Νότο» επιστρέφει για 13η χρονιά και η Κρήτη ετοιμάζεται να ενωθεί για ακόμη μία φορά μέσα από τέσσερα ραδιόφωνα αλλάζοντας τα μεσημέρια μας !

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου θα αναλάβουν να γεμίσουν ξανά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού με δροσερές δόσεις γέλιου, μοναδικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και συζητήσεις που θα μείνουν αξέχαστες!

Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 1η Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου, το «Καλοκαίρι στο Νότο» υπόσχεται να μας οδηγήσει να εστιάσουμε στο πραγματικό νόημα της πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου, κάνοντας τον χρόνο στο γραφείο, το σπίτι αλλά και τον δρόμο να περνάει πιο ξέγνοιαστα και ευχάριστα

Διαφήμιση
Διαφήμιση