HomeΚΡΗΤΗΗ ΛΑ.Ε Ηρακλείου για το εργατικό ατύχημα

Η ΛΑ.Ε Ηρακλείου για το εργατικό ατύχημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την συμπαράστασή της στις οικογένειες των ατόμων που τραυματίστηκαν χθες κατά τη διάρκεια εργασιών σε γνωστό κατάστημα της πόλης εκφράζει με ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Πολιτικό Συμβούλιο Ηρακλείου της ΛΑ.Ε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Νομαρχιακό Πολιτικό Συμβούλιο Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας μαζί με τη συμπαράσταση της στις οικογένειες και τους οικείους των τραυματισμένων εργαζομένων στο εργατικό ατύχημα που συνέβη στην πόλη μας,

ΚΑΤΑΓΕΛΛΕΙ, την διάλυση των ελεγκτικών μηχανισμών και ιδιαίτερα του ΣΕΠΕ.

Οι πολιτικές των εφαρμοστών του α’ και του β’ Μνημονίου αλλά και η συνέχιση της διάλυσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, κάθε μέρα και χειροτερεύουν τον έλεγχο και την προστασία για τις συνθήκες Υγείας και Ασφάλειας και της προστασίας της Εργασίας και των Εργαζομένων.

Ο έλεγχος των συνθηκών που συνέβη το ατύχημα, η απόδοση των ευθυνών και η άμεση ενίσχυση των υπηρεσιών και του θεσμικού πλαισίου κόντρα στις επιταγές και τις απαγορεύσεις των Νεοφιλελεύθερων Μνημονίων είναι υποχρέωση των κυβερνώντων και η ανατροπή των αντικοινωνικών πολιτικών υποχρέωση της κοινωνίας και των πολιτών.

Το Νομαρχιακό Πολιτικό Συμβούλιο Ηρακλείου της ΛΑΕ θα παρακολουθεί την εξέλιξη με σκοπό η αλυσίδα των εργατικών ατυχημάτων και δυστυχημάτων στο νομό να σταματήσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση