HomeΚΡΗΤΗEνα υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο BIOMEDIGEN στο Ηράκλειο

Eνα υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο BIOMEDIGEN στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης των Σιναϊτών, πίσω από τον Άγιο Μηνά στο Ηράκλειο λειτουργεί τους τελευταίους μήνες ακόμη ένα Διαγνωστικό Κέντρο BIOMEDIGEN που έχει ιδρύσει η Βιοπαθολόγος και επιτυχημένη επαγγελματίας Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη. Πρόκειται για ακόμη ένα σύγχρονο εργαστήριο διάγνωσης ενώ αυτή τη φορά συνδυάζεται και ο σημαντικός τομέας της Διατροφής.

Τα εγκαίνια του νέου Διαγνωστικού Κέντρου BIOMEDIGEN θα πραγματοποιηθούν στις 11 Μαΐου 2016 στις 8 το βράδυ.

Αναλυτικά για τα Κέντρα BIOMEDIGEN:

Τα εργαστήρια δραστηριοποιούνται στη περιοχή «Ιατρικών Υπηρεσιών στο χώρο της μικροβιολογίας-βιοπαθολογιας, μοριακής βιολογίας-κυτταρογεννετικης και έχουν αναπτύξει τμήματα ανδρικής υπογονιμότητας ,γυναικείας υπογονιμότητας και διατροφής-διαιτολογίας.

Είναι εξοπλισμένα με υλικοτεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είναι στελεχωμένα με έμπειρο ιατρικό ,παραϊατρικό και επιστημονικό προσωπικό γι’ αυτό πραγματοποιούν τις πλέον εξειδικευμένες εξετάσεις, στοχεύοντας στην επίτευξη της μέγιστης ακρίβειας και ευαισθησίας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Βασικός στόχος όλων είναι η αξιόπιστη διάγνωση με σεβασμό στον άνθρωπο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό των Διαγνωστικών Κέντρων:αρχείο λήψηςbbiomedi1bbiomed6bbiome7bbiome2bbiome1bbiom7bbiom5bbiom4bbiom3bbiom2bbiom1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση