HomeΚΡΗΤΗΜεγάλες προσφορές και πασχαλινά κεράσματα από τα σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης»

Μεγάλες προσφορές και πασχαλινά κεράσματα από τα σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλες προσφορές και πληθώρα ειδών στις καλύτερες τιμές της αγοράς επιφυλάσσει και για την πασχαλινή περίοδο η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Κρήτης «Χαλκιαδάκης».

Ο πολύ επιτυχημένος θεσμός με τα εορταστικά κεράσματα συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά. Οι καταναλωτές που θα επισκεφθούν τα σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης» έως και το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου 2016, για κάθε 100 ευρώ αγορών σε μία απόδειξη, θα παίρνουν δώρο από την κρητική επιχείρηση 24 τεμάχια μπύρες Fix των 330ml και 12 τεμάχια Pepsi Cola των 330ml, για να συνοδεύσουν τα εορταστικά τους τραπέζια.

xalkiadakis1Επίσης, τα σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης» έχουν εξασφαλίσει για τους πελάτες τους, τα ποιοτικότερα αρνιά και κατσίκια, αποκλειστικά και μόνο κρητικής προέλευσης,  στις καλύτερες τιμές της εγχώριας αγοράς.
Οι πασχαλινές προσφορές συνεχίζονται σε μεγάλη γκάμα προϊόντων. Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τα προσφερόμενα είδη και τις ελκυστικές τιμές τους μέσα από το τρέχον φυλλάδιο προσφορών της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, που θα είναι σε ισχύ μέχρι και τις 4 Μαΐου 2016.

xalkiadakis_pasxalinh_prosfora_2016_680x382

Διαφήμιση
Διαφήμιση