HomeΚΡΗΤΗΣτο… στόχαστρο των αρχών δυναμιτάκια και βαρελώτα – Συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Στο… στόχαστρο των αρχών δυναμιτάκια και βαρελώτα – Συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… στόχαστρο των αρχών βρίσκονται τις τελευταίες βδομάδες όσοι επιχειρούν να «σπρώξουν» στην αγορά της Κρήτης δυναμιτάκια και βαρελώτα.

Μάλιστα μέσα σε μία μόνο ημέρα οι αρχές συνέλαβαν δύο νεαρούς άνδρες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο που είχαν στην κατοχή τους πάνω από 6.000 δυναμιτάκια.

Κυκλοφορούσε με… χιλιάδες δυναμιτάκια

Χιλιάδες δυναμιτάκια είχε στο αυτοκίνητό του ένας 22χρονος που εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές του νομού.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν άνδρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο έναν 22χρονο που κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Ηρακλείου.

Όπως προέκυψε ο 22χρονος είχε στο αυτοκίνητό του 2.520 δυναμιτάκια γεγονός που έκανε τους αστυνομικούς να προχωρήσουν και σε έλεγχο του σπιτιού του.

Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν άλλα 2.521 δυναμιτάκια (συνολικά 5.041).

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

«Έκρυβε» στο σπίτι πάνω από 1.000 δυναμιτάκια

Πάνω από 1.000 δυναμιτάκια έκρυβε στο σπίτι και την επιχείρησή του στο Ρέθυμνο ένας 26χρονος που συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές του νομού.

Πιο συγκεκριμένα, άνδρες της ΟΠΚΕ έκαναν έλεγχο στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 1.381 δυναμιτάκια.

Ο 26χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση