HomeΚΡΗΤΗΨάχνουν τους κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν στον συνταξιούχο

Ψάχνουν τους κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν στον συνταξιούχο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Διαβασμένοι» φαίνεται ότι ήταν οι δύο δράστες που φορώντας κουκούλες χθες το πρωί επιτέθηκαν σε συνταξιούχο στην Αμμουδάρα καθώς ήξεραν από πού να φύγουν χωρίς να τους… πιάσουν οι κάμερες ασφαλείας.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το συμβάν συνέβη χθες λίγο μετά τις 8.30 το πρωί όταν ο 65χρονος συνταξιούχος είχε βγει από το σπίτι του.

Εκεί τον περίμεναν οι δύο κουκουλοφόροι και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» οι δύο δράστες έσυραν τον 65χρονο μέσα στο σπίτι εξαφανίστηκαν χωρίς να πάρουν κάτι.

Στο σπίτι υπήρχαν χρήματα, τα οποία βρέθηκαν στο σημείο όπου ήταν φυλαγμένα. Το στοιχείο αυτό περιπλέκει τις έρευνες των Αρχών σε σχέση με το κίνητρο. Κάποιοι εκτιμούν ότι δεν σχετίζεται η επίθεση με πιθανή ληστεία, άλλοι πάλι εκτιμούν ότι οι δράστες σχεδίαζαν ληστεία όμως δεν προχώρησαν φοβούμενοι ότι η παρουσία τους είχε γίνει ήδη αντιληπτή.

Ο 65χρονος πρόλαβε να βάλει τις φωνές και να καλέσει σε βοήθεια. Το σπίτι του γειτνιάζει με άλλες κατοικίες ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και ένα νηπιαγωγείο.

Αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στις έρευνες. Ζήτησαν και το υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, όμως δεν φαίνεται να προκύπτουν αξιοποιήσιμα στοιχεία. Εκτιμάται ότι οι δράστες κινήθηκαν από την πίσω πλευρά της οικίας και απέφυγαν τον κεντρικό δρόμο για προφανείς λόγους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση