HomeCity GuideΕσπερίδα για την ανάπτυξη στην οικονομική κρίση στο Κυπαρίσσι

Εσπερίδα για την ανάπτυξη στην οικονομική κρίση στο Κυπαρίσσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Ενδογενή ανάπτυξη και τοπικότητα: Η ανάπτυξη στην οικονομική κρίση” είναι το θέμα της εσπερίδας, που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου μεθαύριο Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Κυπαρίσσι.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της υπαίθρου του Δήμου Ηρακλείου και έχει στόχο την ανάδειξη του ρόλου του πρωτογενή τομέα στην ενδογενή ανάπτυξη και την προσαρμογή των αγροτών/ισών στις νέες συνθήκες, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε παγκόσμιο.

Πρόγραμμα Εσπερίδας

19.30 μ.μ. Χαιρετισμός Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ινιωτάκη Πέτρου. 19.45 μ.μ. Ομιλία με θέμα: “Ο ρόλος των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα στην ενδογενή ανάπτυξη”. Εισηγητής: Dr Στεφανάκης Αλέξανδρος, Κτηνίατρος, Πρόεδρος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 20.15 μ.μ. Ομιλία με θέμα: “Τοπική ανάπτυξη από εμάς για εμάς”. Εισηγητής: Ψαράς Δημήτρης, συντονιστής εφαρμογών βιώσιμης ανάπτυξης 20.45 μ.μ. Ομιλία με θέμα: “Σχεδιασμός ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου στα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης”. Εισηγητής: Εκπρόσωπος Αναπτυξιακής Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση