HomeMarket NewsΗ ΕΡΤ χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»

Η ΕΡΤ χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΕΡΤ στηρίζει τις σημαντικές εκδηλώσεις που προβάλλουν την Ελλάδα γι’ αυτό και η ΕΡΤ θα είναι χορηγός επικοινωνίας της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» η οποία πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.

imagesΓαστρονομία, τουρισμός και πολιτισμός της Ελλάδας είναι τα θέματα που θα προβληθούν στην Έκθεση από Περιφέρειες, Δήμους και Επιχειρήσεις από τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» οι παρευρισκόμενοι θα βιώσουν την εμπειρία ενός παραδοσιακού χωριού στην Αθήνα!

Θα υπάρχουν παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στα τραπεζάκια της πλατείας του χωριού, οι παρευρισκόμενοι θα παρευρεθούν στα ήθη και στα έθιμα του χωριού, του νησιού, του τόπου των διακοπών μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Θα μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή με επιχειρήσεις και φορείς από τον τόπο που σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά, να γωρίσει επιτυχημένες επιχειρήσεις και να αναπτύξει τις συνεργασίες σας με ποιοτικά προϊόντα της Ελληνικής περιφέρειας στις B2B συναντήσεις.

images (2)Θα μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα στην Περιφερειακή ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και μηχανική τροφίμων από success stories, συνέδρια και ημερίδες που θα λάβουν χώρα στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση».

Διαδραστικότητα, Αλληλεπίδραση, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Απασχόληση του επισκέπτη, είναι τα χαρακτηριστικά της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση».

Η Ελλάδα παρέχει τόσες ευκαιρίες…. αρκεί να τις ανακαλύψουμε!images (3)images (1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση