HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία η ποδηλατοδρομία στο Ρέθυμνο

Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοδρομία στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο του Καρναβαλιού στο οποίο συμμετείχε πλήθος κόσμου ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

PODHLATODROMIA RETH9

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών:

PODHLATDDROMIA RETH10

«Μεταμφιεσμένοι στο πνεύμα των ημερών του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την ποδηλατοβόλτα τους ανάμεσα στους φοίνικες της παραλίας του Ρεθύμνου, τις πλατείες και τα διάσπαρτα μνημεία της παλιάς πόλης.

https://www.youtube.com/watch?v=weJdOcc9Inc&feature=youtu.be

Και αυτό δεν ήταν το μοναδικό οικολογικό μήνυμα της δράσης αυτής, καθώς με πολλή αγάπη και μεράκι οι Φίλοι του Ποδηλάτου Ρεθύμνου και οι Πάνθηρες των Δρόμων (Street Panthers) συνέλεξαν κομμάτι, κομμάτι, σε αχρησία και πεταμένα ποδήλατα και τα μεταμόρφωσαν σε καλλονές ιδιαίτερου ύφους!

PODHLATODROMIA RETH5

Η εκδήλωση είχε κάτι παραπάνω από επιτυχή έκβαση, αφού είχε εν τέλει εντυπωσιακή ανταπόκριση, με μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες να δίνουν το παρών, χαροποιώντας τους συντελεστές της: τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ρεθύμνου, τον Ορειβατικό Σύλλογο Ρεθύμνου και τους Πάνθηρες των Δρόμων (Street Panthers).

PODHLATODROMIA RETH6

Το κιόσκι των Δοτών Ζωής με τους εθελοντές ήταν εκεί για τις εγγραφές με δείγμα σιέλου στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.

Γίνε κι εσύ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών!»

PODHLATODROMIA RETH7 PODHLATODROMIA RETH8 PODHLATODROMIA RETHY1 PODHLATODROMIA RETHY4 PODHLATODROMIA RETHYMN podilatodromia reth4 podiltodromia reth3 PODYLATODROMIA RETHY2

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση