HomeMarket NewsΥψηλοί στόχοι και προσδοκίες για το 2016 από την INTERAMERICAN στο Ηράκλειο Κρήτης

Υψηλοί στόχοι και προσδοκίες για το 2016 από την INTERAMERICAN στο Ηράκλειο Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια δυναμική ανάπτυξη του Γραφείου πωλήσεων Ηρακλείου Κρήτης προσδοκά η INTERAMERICAN φέτος, όπως τόνισε ο Διευθυντής Πωλήσεων Tied Agency Ηλίας Μάλλιος, κατά την πρόσφατη εκδήλωση τις πίτας του Γραφείου. Τα βήματα ανάπτυξης θα ακολουθήσουν τη γραμμή του σχεδίου “Genesis”που προβλέπει εισαγωγή νέων συνεργατών στο δυναμικό πωλήσεων και υψηλούς στόχους παραγωγής ασφαλίσεων υγείας.

“Εστιάζουμε στις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και η κάλυψη της υγείας αποτελεί προτεραιότητα. Η INTERAMERICAN διαθέτει ένα μοναδικό, ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας, ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προγράμματα και ιδιόκτητες υποδομές, που τη φέρνουν σε ηγετική θέση στις ασφαλίσεις υγείας. Παράλληλα, μας ενδιαφέρει να αναπτύξουμε νέους συνεργάτες, δίνοντας δυνατότητα σταδιοδρομίας στις πωλήσεις και παρέχοντας ένα πρότυπο επαγγελματικό περιβάλλον “ δήλωσε σχετικά ο Εμμανουήλ Παπαδημητράκης, συντονιστής του Γραφείου στο Ηράκλειο.

PhotoΚατά την εκδήλωση, βραβεύτηκαν οι διακριθέντες κατά το 2015 συνεργάτες του Γραφείου και συγκεκριμένα: η Γεωργία Καρυωτάκη, 1η σε νέα παραγωγή υγείας, η Ευσεβεία  Κουσκουμπεκάκη, 1η σε νέα παραγωγή Ζωής, η Ειρήνη Παλαμιανάκη 1η σε νέα παραγωγή Capital (επενδυτικού προϊόντος), ο Γιάννης Σπανάκης, 1ος νέος συνεργάτης σε νέα παραγωγή υγείας και ο Στέλιος Τσακίρης, 1ος στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλίσεων, καθώς και ασφαλίσεων πυρός.interamerikan

Διαφήμιση
Διαφήμιση