HomeΚΡΗΤΗΑποφασίζουν οι αγρότες της Κρήτης τις επόμενες κινήσεις τους

Αποφασίζουν οι αγρότες της Κρήτης τις επόμενες κινήσεις τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ βρίσκονται αυτή την ώρα, κεκλεισμένων των θυρών, τα μέλη του παγκρήτιου συντονιστικού οργάνου των αγροτών όπου και αναμένεται να αποφασίσουν τις κινήσεις τους για το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το μεγάλο επιτυχημένο παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης είχαν στρατοπεδεύσει σε εφορίες και τράπεζες του νησιού ενώ είχαν στήσει και μπλόκα σε διάφορα σημεία του νησιού.

SIGANOS AGROTES

Τώρα οι αγρότες ανασυντάσσονται και αναμένεται μόλις ολοκληρωθεί η συνάντησή τους να ανακοινωθούν οι νέες κινητοποιήσεις που αποφάσισαν.

Την ίδια ώρα αναμένεται να συζητήσουν και την επικείμενη συζήτηση που θα έχουν εκπρόσωποι των αγροτών με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα που σύμφωνα με την συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν λίγες ημέρες η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, θα γίνει μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

SIGANOS AGROTES

Τα «ενεργά» μπλόκα

Δύο είναι τα μπλόκα που υπήρξαν σήμερα στην Κρήτη. Οι αγρότες παραμένουν συμβολικά στα Πραιτώρια ενώ αναμένεται και αύριο στις 11 το πρωί να δώσουν συνέντευξη Τύπου.

Την ίδια ώρα σήμερα οι αγρότες του Λασιθίου έφυγαν από το μπλόκο στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου και κατευθύνθηκαν στην Εφορία του Αγίου Νικολάου στην οποία προχώρησαν σε κατάληψη.

Νωρίς το απόγευμα οι αγρότες έφυγαν από την εφορία και έστησαν νέο μπλόκο στο Σεληνάρι όπου δεν επέτρεπαν για λίγη ώρα να περάσουν αυτοκίνητα.

Οι φώτο είναι του Γ. Σιγανού

Διαφήμιση
Διαφήμιση