HomeΣΠΟΡΤο παράπονο του Καρέλη για τον Ρανιέρι

Το παράπονο του Καρέλη για τον Ρανιέρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Νίκος Καρέλης εντυπωσιάζει στο Βέλγιο, στο ξεκίνημα του με τη φανέλα της Γκενκ! Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής  μίλησε για την απόδοση του, τα γκολ και την προσαρμογή του, τα ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ και τον Κλαούντιο Ρανιέρι!

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καρέλης στο ραδιόφωνο της  ΕΡΑ ΣΠΟΡ…

 

Για τις διαφορές σε σχέση με την Ελλάδα: Ο καιρός είναι διαφορετικός εδώ. Έχει κρύο και όταν έχει ήλιο είναι με… δόντια. Η πόλη είναι ήσυχη, είναι ήρεμη και οι άνθρωποι φιλικοί. Για την πόλη δεν έχω να σας πολλά πράγματα γιατί δεν έχω προλάβει να βγω έξω. Εδώ ήρθα για να δουλέψω και να βελτιωθώ.

Για το πως εκλαμβάνει τα όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ, αλλά και τα όσα ακολούθησαν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός του Σαββάτου: Δεν θα ήθελα να βλέπω τέτοια πράγματα στα ελληνικά γήπεδα, όπως αυτά που έγιναν στην Λεωφόρο, αλλά και αυτά του Σαββάτου. Εδώ δεν ασχολούμαι με αυτά, προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στην δουλειά μου. Είναι λίγο κουραστικό για εμάς του ποδοσφαιριστές όταν οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με αυτό, αλλά εγώ προσπαθούσα να μην ακούω τί γίνεται.

Για την εμπειρία του στην Ρωσία και μετά στον Παναθηναϊκό: Μπορεί να πουν ότι έχασα, αλλά εγώ κέρδισα. Έγινα πιο δυνατός. Έμαθα πως είναι να τρως μία δυνατή σφαλιάρα. Τόσο ο Αναστασίου, όσο και το υπόλοιπο επιτελείο του Παναθηναϊκού με δούλεψαν πολύ και με βελτίωσαν αρκετά. Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι συμπαίκτες μου.

 

Για το πως τον υποδέχθηκαν στο Βέλγιο ως Έλληνα: Με περίμεναν από το καλοκαίρι. Ήταν πολύ φιλικοί. Όλοι είναι πολύ κοντά μου. Με βοηθάνε πολύ. Δεν βγαίνω στους δρόμους για να σας πω αν με αναγνωρίζουν. Στο γήπεδο όμως είναι πολύ καλοί οι οπαδοί. Ακόμη και στο ζέσταμα φωνάζουν το όνομά μου.

 

Για τον Έλληνα πιτσιρικά που τον περίμενε στο αεροδρόμιο: Ήταν ένας πιτσιρικάς που είχε έρθει με μία ελληνικά σημαία για να με υποδεχθεί. Είναι ωραίο να βλέπεις ένα παιδάκι με μία σημαία να με περιμένει για να του βάλω υπογραφή.

 

Για το πρώτο του γκολ: Πέτυχα ένα ωραίο γκολ. Ήμουν πολύ χαρούμενος και τυχερός που πέτυχα ένα τέτοιο γκολ.

 

Για το αν τον βοηθάει ότι παίζει φουνταριστός: Η θέση μου είναι ή φουνταριστός ή πίσω από τον επιθετικό. Στον Παναθηναϊκό ήταν ο Μπεργκ και συνεργαζόμασταν μαζί. Εδώ παίρνω περισσότερο την μπάλα, δεν σπαταλάω δυνάμεις και έχω περισσότερες ευκαιρίες. Έχω ταιριάξει πολύ με τα υπόλοιπα παιδιά. Στα πρώτα παιχνίδια θέλαμε χρόνο για προσαρμοστούμε. Πλέον έχουμε αυτοματισμούς και φαίνεται άλλωστε. Από εκεί και πέρα μου φέρονται πολύ καλά και προσπαθώ να τους ανταμείβω με τα πράγματα που κάνω στο γήπεδο.

 

Για την επιμονή της Γκενγκ: Από οτι ξέρω ο τεχνικός διευθυντής της Γκενγκ ήταν αυτός που ήθελε πολύ στην ομάδα. Με είχαν δει σε πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια, ακόμη και σε αυτά με την Μπριζ.

 

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ: Θα είναι ενδιαφέρον ματς. Κάποιοι μπορεί να πανηγύριζαν, επειδή δεν ξέρουν πως παίζει η Άντερλεχτ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει ποιότητα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια παίζει δυνατά. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά πρέπει να προσέξει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτά. Οι ομάδες εδώ προσπαθούν μέχρι το τελευταία λεπτά να κερδίσουν κάτι.

 

Για το πιο είναι το μεγαλύτερο όπλο της Άντερλεχτ: Ο Σουάρες που παίζει στην επίθεση είναι καλός.

 

Για το παιχνίδι της Γάνδης με την Βόλφσμπουργκ: Είναι πολύ καλή ομάδα. Πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα. Φέτος είναι πάλι στην κορυφή και πηγαίνει πολύ καλά. Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που περνάει στους 16, αλλά έχει πολλές πιθανότητες απέναντι σε μία ομάδα όπως την Βόλφσμπουργκ.

 

Για το αν του λείπει κάτι από την Ελλάδα: Όχι δεν μου λείπει κάτι συγκεκριμένο. Μόνο οι γονείς μου που δεν είναι τόσο κοντά. Μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα σε μία ξένη χώρα, όπως έκανα στην Ρωσία.

 

Για τις διαφορές του Ρανιέρι όταν ήταν στην Εθνική και τώρα στην Λέστερ: Με εμάς δεν είχε τόσο χρόνο να δουλέψει όπως στην Λέστερ. Δεν υπήρχε και υπομονή, με αποτέλεσμα να μην δείξει πολλά πράγματα. Το κεφάλαιο Εθνική είναι μεγάλο για εμένα. Φέραμε μεγάλη πίκρα, το ξέρουμε… Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση