HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζονται οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – 4ος Αντιστράτηγος ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Συνεχίζονται οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – 4ος Αντιστράτηγος ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και στην Κρήτη έχουμε ήδη τα πρώτα αποτελέσματα.

Εκτός ο Νικητάκης

Ανακοινώθηκαν σχεδόν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, οι κρίσεις των υποστράτηγων στην Αστυνομία. Έκπληξη αποτελεί η αποστρατεία του επικεφαλής της γενικής Επισήμων Φώτη Νικητάκη, ο οποίος φαινόταν να έχει δυναμική διατήρησης. Στο υπόλοιπο σκέλος της ανόδου- καθόδου, τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως αναμενόταν.

Αντιστράτηγος ο Καραμαλάκης

Χθες αργά το βράδυ, ανακοινώθηκε ότι μέχρι πρότινος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης προάγεται και αναλαμβάνει την 4η θέση των αντιστράτηγων της ΕΛ.ΑΣ.

Αναμφισβήτητα οι ικανότητες και η αποτελεσματικότητα του σε σοβαρές υποθέσεις που απασχόλησαν το νησί τα τελευταία δύο χρόνια, που κρατούσε το τιμόνι της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, μπορούν να αποτελέσουν εχέγγυα για την προσφορά και το έργο που μπορεί να επιτελέσει από όποια θέση κι αν κληθεί να υπηρετήσει.

Το παζλ των αντιστράτηγων της ΕΛ.ΑΣ. αποτελούν – εκτός από τον κ. Καραμαλάκη – οι κ.κ. Διαμαντόπουλος, Ανδρικόπουλος και Τσιριγώτη.

KARAMALAKHS

Όπως αναφέρεται και στην σχετική επίσημη ανακοίνωση:

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή των δύο (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους (22) Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων, -1- Ειδικών Καθηκόντων – Υγειονομικό και -1- Ειδικών Καθηκόντων Εγκληματολογικών Εργαστηρίων).

Ειδικότερα:

Έκρινε προακτέους στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω Υποστράτηγους:

  1. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη
  2. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη
  3. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ
  4. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλα»

Την ίδια ώρα παραμένουν στις θέσεις τους οι υποστράτηγοι Σφακιανάκης Μανώλης, Σκανδαλάκης Γιώργος και Μπαντουβάκης Νικόλαος αλλά και οι Μπάκας Αντώνης, Μωυσίδης Βασίλης, Δραγατάκης Χρήστος, Κωτσάκης Γιώργος, Μπαντουβάκης Νικόλαος, Ασημακοπούλου Αλκιβιάδης, Αποστολόπουλος Ανδρέας, Μαλεβίτης Ηλίας, Μηνιάτη Πηνελόπη.

Ποιοι αποστρατεύονται

Επτά υποστράτηγοι γενικών καθηκόντων προάγονται στον βαθμό του Αντιστράτηγου και αποστρατεύονται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Κρίθηκαν ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω επτά (7) Υποστράτηγους Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων, τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

  1. ΚΑΡΑΪΤΣΗ Γεώργιο
  2. ΓΕΩΡΓΑΤΖΗ Δημήτριο
  3. ΝΙΚΗΤΑΚΗ Φώτιο
  4. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο
  5. ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Δημήτριο
  6. ΜΙΖΗ Σταματίνα
  7. ΔΗΜΟΥ Δημήτριο

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση