HomeΚΡΗΤΗΠαραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Πότε θα κλείσει ξανά η εθνική οδός

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Πότε θα κλείσει ξανά η εθνική οδός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραμένουν οι αγρότες στα τέσσερα ενεργά μπλόκα της Κρήτης, κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις τους για τις ασφαλιστικές και φορολογικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης.

Κινητοποιήσεις, με ολιγόωρους αποκλεισμούς του ΒΟΑΚ προγραμματίζονται για το Σάββατο και πιο συγκεκριμένα, οι αγρότες των Χανίων που βρίσκονται στα Μεγάλα Χωράφια, θα αποκλείσουν στις 12 το μεσημέρι την εθνική οδό, σε μια κινητοποίηση που θα διαρκέσει περίπου μισή ώρα. Ανάλογη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί με την ίδια χρονική διάρκεια, και στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο μεταξύ, βρίσκονται σε εξέλιξη προχωρημένες συζητήσεις, για συντονισμένες, ταυτόχρονες κινητοποιήσεις στα μπλόκα που είχαν στήσει οι αγρότες στα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά, στον κόμβο του Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο και στα Πραιτώρια στο Ηράκλειο, ενώ στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου παραμένουν και οι αγρότες του Λασιθίου, οι οποίοι σχεδιάζουν να προχωρήσουν επίσης σε συμβολικό αποκλεισμό τραπεζών.

Αύριο το πρωί επίσης, στο Ηράκλειο, διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Γιόφυρο.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρούν σε καθημερινή βάση σε κινητοποιήσεις μέχρι το μεγάλο συλλαλητήριο της ερχόμενης Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση