HomeΚΡΗΤΗΣυνέχεια σήμερα της δίκης για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη

Συνέχεια σήμερα της δίκης για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου στην Νεάπολη, η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων, που σημειώθηκαν σε αγώνα της ομάδας του στο Γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού το Σεπτέμβριο του 2014.

Μετά και την κατάθεση της μητέρας του αδικοχαμένου φιλάθλου, ο οποίος ξεψύχησε, νοσηλευόμενος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα, η σημερινή ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των μαρτύρων του κατηγορητηρίου.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου η μητέρα του άτυχου φιλάθλου με δάκρυα στα μάτια ζήτησε δικαιοσύνη για το θάνατο του παιδιού της.

Στη συνέχεια κατέθεσε μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος περιέγραψε τι συνέβη εκείνη την ημέρα στο γήπεδο, καθώς ήταν ο ίδιος παρών, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να ενίστανται, υποστηρίζοντας ότι ο μάρτυρας δεν ήταν αξιόπιστος.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη συγκεκριμένη υπόθεση κάθονται έξι φίλαθλοι του Ηροδότου, εκ των οποίων οι πέντε, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί, κατηγορούνται για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση