HomeΚΡΗΤΗΜε πυροβόλο όπλο σκότωσαν τον 51χρονο αγρότη-Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τους δράστες

Με πυροβόλο όπλο σκότωσαν τον 51χρονο αγρότη-Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τους δράστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Κρήτη, αλλά και ειδικότερα η τοπική κοινωνία της Κισάμου στα Χανιά από τη δολοφονία του 51χρονου αγρότη, πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Ο άτυχος 51χρονος βρέθηκε νεκρός  στο τρακτέρ του με τραύματα στο θώρακα από πυροβόλο όπλο στην περιοχή Καλάθενες του Δήμου Κισάμου.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία στο χώρο, ώστε να φτάσουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του.

Μάλιστα λίγα μέτρα πιο πέρα από το τρακτέρ βρέθηκαν κηλίδες αίματος, ενώ ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού του τρακτέρ.

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας έχει αποκλειστεί, καθώς στο σημείο δε βρέθηκε όπλο, ενώ έχει αποκλειστεί και η περίπτωση του τροχαίου, αφού τίποτα δε μαρτυρά ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Πάντως η σορός του 51χρονου αγρότη έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί οργώνουν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη ή τους δράστες του εγκλήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση