HomeΚΡΗΤΗΟλοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκπαιδευτικής υποτροφίας του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκπαιδευτικής υποτροφίας του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκπαιδευτική υποτροφία που είχε προκηρύξει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, με την ευγενική συνεργασία του Διεθνούς Κέντρου Αρθροπλαστικής Ισχίου και Γόνατος ICAROS, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και Διευθύνει ο αν. Καθηγητής Ορθοπαιδικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Ελευθέριος Τσιρίδης.

Η νικήτρια της υποτροφίας

Την υποτροφία κέρδισε η Μαρία Μπορμπουδάκη, Νοσηλεύτρια ΤΕ, απόφοιτη του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, ύστερα από αξιολογική διαδικασία και μοριοδότηση μεταξύ 6 υποψηφιοτήτων. Η υπότροφος παρακολούθησε χειρουργικές επεμβάσεις ισχίου και γόνατος στο κέντρο “ICAROS”, εκπαιδεύτηκε στη νοσηλευτική φροντίδα ορθοπαιδικών ασθενών στο Γ.Ν.Θ. «Παπαγεωργίου» και παρακολούθησε το διεθνές επιστημονικό συμπόσιο ορθοπαιδικής ισχίου και γόνατος «MAST2» που διοργάνωσε η 3η Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Α.Π.Θ.

rotari

Στο συμπόσιο παρευρέθη ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Μιχάλης Ζωγραφάκης – Σφακιανάκης και απένειμε από κοινού με τον Καθηγητή Ελ. Τσιρίδη, το σχετικό βραβείο της υποτροφίας στην Μ. Μπορμπουδάκη.

Η υποτροφία κάλυψε εξ’ ολοκλήρου τη μετακίνηση, τη διαμονή, τη σίτιση, τη συμμετοχή στο συμπόσιο και την κλινική εκπαίδευση για μια εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της Ροταριανής σχέσης και συναδέλφωσης, ο Ρ. Ο. Ηρακλείου συνεργάστηκε σε θέματα φιλοξενίας και εξυπηρέτησης της υποτρόφου στη Θεσσαλονίκη, με τον αντίστοιχο Ρ. Ο. Καλαμαριάς, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά. Ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τον Πρόεδρο Β. Κουτσουδάκη, τον προΠρόεδρο Σ. Βλασσακίδη, τον Εψηφισμένο Πρόεδρο Μ. Αποστολίδη και τον Ταμία Π. Τσιβελεκίδη.

rotari3

Διαφήμιση
Διαφήμιση