HomeΚΡΗΤΗΟργή των αγροτών για τις… επιδοτήσεις – Συντονίζουν τον αγώνα τους

Οργή των αγροτών για τις… επιδοτήσεις – Συντονίζουν τον αγώνα τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οργή και αγανάκτηση κυριαρχεί σε όλον τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης από τις 7 Δεκεμβρίου που άρχισαν να πιστώνονται οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς τους.

Οι περισσότεροι αγρότες που πήραν επιδότηση την είδαν «κουτσουρεμένη» ενώ – όπως ήδη έχει γράψει το cretapost – στο Ηράκλειο έχουν γίνει τρομακτικά λάθη, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ, Ανδρέας Στρατάκης.

Σήμερα, οι αγρότες, παίρνουν τα πράγματα στα… χέρια τους και πραγματοποιούν μία συνάντηση στον Προφήτη Ηλία όπου και θα συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίον θα αντιδράσουν.

Μάλιστα σε κάλεσμά τους αναφέρουν ότι στη συνάντηση αυτή θα είναι και εκπρόσωποι του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύσκεψη διοργανώνεται από το Παγκρήτιο Αγροτικό Κίνηα, τους Νέους Αγρότες 2009 αλλά και την Ομάδα Αμπελουργών Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Προς όλους  τους νέους αγρότες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ 2009:

Την  ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 11:00 το πρωί στον ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ θα γίνει απ’ τους εκπροσώπους των αγροτών παρουσίαση της μεγάλης αδικίας που έχουμε υποστεί.

Η παρουσία ΟΛΩΝ των νέων αγροτών είναι απαραίτητη για να εκθέσουμε  τα προβλήματα και την αγανάκτηση που μας έχει φέρει η κατάσταση που βιώνουμε, καθώς  το πρόβλημα μας το συμμερίζονται  όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς .

Είναι η τελευταία ίσως ευκαιρία να αναδείξουμε το πρόβλημα και προχωρήσουμε στη λύση του, ως εκ’ τούτου πρέπει να συντονιστούμε για την επόμενη δυναμική κίνηση μας.

Στην συνάντηση θα είναι εκπρόσωποι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. από τα κεντρικά, περιφερειακοί σύμβουλοι, και μέσα ενημέρωσης  που συμμερίζονται και θα αναδείξουν το πρόβλημα.

Νέοι αγρότες του 2009 το δίκιο είναι με το μέρος μας, όλες οι υποσχέσεις που μας έχουν δοθεί έπεσαν στο κενό μόλις είδαμε τα χρήματα της  επιδότησης στις τράπεζες.

Ας πάψουμε να είμαστε τα θύματα των προγραμμάτων νέων αγροτών.

Πέντε χρόνια κοροϊδία  είναι αρκετά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση