HomeΚΡΗΤΗΜέσα σε μια νύχτα είχαν «ρημάξει» τέσσερα καταστήματα στη Σούδα

Μέσα σε μια νύχτα είχαν «ρημάξει» τέσσερα καταστήματα στη Σούδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εξιχνίαση των τεσσάρων κλοπών που είχαν γίνει σε καταστήματα στην περιοχή της Σούδας τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας προχώρησαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σούδας με τη σύλληψη δύο νεαρών ανδρών, 21 χρόνων και οι δύο. Οι δύο άνδρες, ένας Χανιώτης και ένας συνομήλικός του από την Αλβανία είχαν καταφέρει να εισβάλλουν σε τέσσερα καταστήματα και να αρπάξουν χρηματικά ποσά καθώς και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, συνολικής αξίας 920 ευρώ. Οι δύο νεαροί επίσης, προσπάθησαν να διαρρήξουν και μια εκκλησία χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν το μπαράζ των διαρρήξεων μέσα σε μία νύχτα οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο νεαρών που κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και άρχισαν να τους αναζητούν. Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του νεαρού από την Αλβανία βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 279 ευρώ. Από τη διαδικασία της προανάκρισης, ο 21χρονος Χανιώτης υπέδειξε στους αστυνομικούς το χώρο όπου βρισκόταν ο κλεμμένος υπολογιστής ο οποίος βρέθηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χανίων, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν τη δράση των δύο νεαρών και την εμπλοκή τους σε άλλες ανάλογες πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση