HomeΚΡΗΤΗΑγιοβασίληδες… κλείνουν τους δρόμους της Αθήνας – Στις 27 Δεκεμβρίου στα Χανιά

Αγιοβασίληδες… κλείνουν τους δρόμους της Αθήνας – Στις 27 Δεκεμβρίου στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής του «2ου Athens Santa Run».

Σε ένα εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χλμ. στο κέντρο με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου), χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό. Ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει καταβάλλοντας 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Από τις 10 το πρωί και έως το πέρας της εκδήλωσης, η κυκλοφορία θα διακόπτεται σταδιακά και η στάση και στάθμευση των οχημάτων θα απαγορεύεται σε:

-Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

-Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

*Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο και χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Το Santa Run στα Χανιά

Το Santa Run που ξεκίνησε στα Χανιά από μια παρέα, μια εθελοντική ομάδα, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο πρωτοποριακά δρώμενα στην Ελλάδα. Κατάφερε να γίνει υπόθεση μιας ολόκληρης πόλης.

Φέτος, στις 27 Δεκεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί, οι διοργανωτές θέλουν ακόμη περισσότερες συμμετοχές. Θέλουν και άλλες πόλεις να στηρίξουν το Santa Run δυνατά και αποφασιστικά.

Όλοι μαζί, οι χιλιάδες Αη Βασίληδες, που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο, θα κάνουν τα Χανιά πιο χαρούμενα, πιο ζωντανά και πιο γιορτινά από ποτέ.

Πρόκειται για ένα δρόμο περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων με στολές Αη Βασίλη και πολλά κεράσματα από τα καταστήματα της διαδρομής.

Η διοργανώτρια ομάδα καλεί όλους να συμμετάσχουν στην πιο μεγάλη γιορτή του χρόνου.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν το 2014 και δόθηκαν στους τέσσερις συλλόγους της πόλης που βοηθούν παιδιά με προβλήματα υγείας ήταν 76.000.

Διαφήμιση
Διαφήμιση