HomeΚΡΗΤΗΟ ΒΟΑΚ στο… σκοτάδι – Φωταγώγηση ζητούν δύο περιφερειακοί σύμβουλοι

Ο ΒΟΑΚ στο… σκοτάδι – Φωταγώγηση ζητούν δύο περιφερειακοί σύμβουλοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… σκοτάδι βρίσκεται ένα μεγάλο τμήμα του ΒΟΑΚ σύμφωνα με ερώτηση – παρέμβαση που πραγματοποίησαν σήμερα δύο περιφερειακοί σύμβουλοι από τα Χανιά στον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι – Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και Μανώλης Σταματάκης – αναφέρουν ότι αν και έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης ωστόσο κάποια πράγματα δημιουργούν ακόμα προβλήματα.

« Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά μήκος της εθνικής οδού στο κομμάτι Χανιά-Ρέθυμνο, η φωταγώγηση στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι επιεικώς ανεπαρκής. Η ανεπάρκεια αυτή συνίσταται είτε στην παντελή έλλειψη δικτύου φωταγώγησης είτε στο ότι όπου υπάρχει το δίκτυο δεν λειτουργεί», επισημαίνουν στην παρέμβαση – ερώτησή τους οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι.

Μάλιστα ζητούν από τον Σταύρο Αρναουτάκη να διατεθεί ένα μέρος από τα 20 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε η Περιφέρεια για την συντήρηση του ΒΟΑΚ στην φωταγώγηση του συγκεκριμένου κομματιού.

Οι ίδιοι απευθύνουν ερώτηση προς τον κ. Αρναουτάκη για το αν είναι «στις άμεσες προθέσεις σας η ανάληψη πρωτοβουλιών για την φωταγώγηση κατά μήκος του Β.Ο.Α.Κ στα σημεία που υπάρχει απόλυτη και άμεση ανάγκη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση