HomeΚΡΗΤΗΑπ. Τζιτζικώστας: Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για την χώρα

Απ. Τζιτζικώστας: Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για την χώρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη από την χώρα. Χαρακτηρίζεται από ανικανότητα με αποτέλεσμα η Ελλάδα να είναι εκτός στόχων και να οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό».

Το παραπάνω ανέφερε από τα Χανιά, απ’ όπου βρίσκεται, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκίνησε σήμερα περιοδεία στο νησί με πρώτο σταθμό τα Χανιά όπου και συναντήθηκε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με παραγωγικούς φορείς.

Ο ίδιος ανέφερε – μεταξύ άλλων – ότι η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται να παρουσιάσει ένα εθνικό σχέδιο αναγέννησης της χώρας και να γίνει μία ισχυρή αντιπολίτευση με νέες δομές, πρόσωπα και νοοτροπία.

«Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση. Μια νέα Νέα Δημοκρατία, με άλλες δομές και τρόπο λειτουργίας, με νέα πρόσωπα και νοοτροπία. Μια νέα Νέα Δημοκρατία που θα βασίζεται σε ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν στην κατάρτιση ενός εθνικού σχεδίου αναγέννησης της χώρας», επεσήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Συνέχεια της περιοδείας

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. αργά το μεσημέρι θα συναντηθεί με υποστηρικτές του από την πόλη του Ρεθύμνου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου και το Δημαρχείο Μυλοποτάμου.

Στις 6 το απόγευμα ο κ. Τζιτζικώστας θα βρίσκεται στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Ηράκλειο, ενώ στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Atlantis.

Το πρόγραμμα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένεται να επισκεφθεί το νομό Λασιθίου, αλλά και άλλες περιοχές του νησιού διαμορφώνεται ως εξής:

-10.45′: Επίσκεψη στο Δήμο Χερσονήσου (Μάλλια).

-11.30′: Επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο (Λευκών Ορέων 3).

-12.00′: Συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας στον Άγιο Νικόλαο (καφέ Πιάτσα – πρώην καφενείο Ελλάς).

-14.00′: Επίσκεψη στο Δήμο Μαλεβιζίου (Άγιος Μύρωνας).

-15.00′: Επίσκεψη στα Ανώγεια.

-15.30′: Επίσκεψη στα Ζωνιανά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση